Site announcements

Αναστολή Μαθημάτων 11 - 25 Μαρτίου

 
Picture of Adam Siatras
Αναστολή Μαθημάτων 11 - 25 Μαρτίου
by Adam Siatras - Wednesday, 11 March 2020, 2:16 PM
 

Σύμφωνα με επίσημη οδηγία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, από αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου έως και την 25η Μαρτίου 2020, αναστέλλονται όλα τα μαθήματα σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές. 

 

Η Σχολή μας θα λειτουργήσει πάλι από την 26η Μαρτίου 2020, εκτός και αν υπάρξει νεώτερη οδηγία από το Υπουργείο, για την οποία θα ενημερωθείτε και από εμάς. 

 

Οι Διοικητικές υπηρεσίες της Σχολής μας θα λειτουργούν κανονικά τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 19:30 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00.

 

Η Σχολή μας ήδη προσαρμόζει ειδικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας, το οποίο θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 μέσω Moodle, όπου θα βρίσκετε σχετικές οδηγίες και υλικό μελέτης και επεξεργασίας. 

 

Σας συστήνουμε να ακολουθήσετε ευλαβικά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ακόμη κι αν προσωρινά οι οδηγίες αυτές σας κρατήσουν μακριά από τις καθημερινές σας συνήθειες. 

 

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Υπουργείου:  

https://www.minedu.gov.gr/news/44308-10-03-20-prosorini-apagorefsi-tis-ekpaideftikis-leitourgias-olon-ton-ekpaideftikon-domon

 

Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί. 

 

Σας θυμίζουμε ότι στη φάση αυτή, η ατομική ευθύνη παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. 

 

Η Σχολή σας θα είναι ανοιχτή για όλα τα διαδικαστικά θέματα και εκκρεμότητες, κατόπιν συνεννόησης και με ραντεβού.

 

Θα έχετε περισσότερα νέα από εμάς τις επόμενες ημέρες.

 

Η Διοίκηση, οι Καθηγητές και το Προσωπικό του NETWORK.